129kr frakt i hele Norge
Om Pureme

Helseoutlet er Norges første Helseoutlet på nett! Vi er en frittstående butikk som i første rekke fokuserer på å tilby deg de beste produktene som er å oppdrive i bransjen og samarbeider direkte med bransjens ledestjerner. Vi leverer våre produkter først og fremst direkte fra produsent uten fordyrende mellomledd som grossister eller helsekostkjeder m.m. Derfor klarer vi å levere markedes beste produkter til lavere priser.

Vårt løfte til deg

Vi mener det bare finnes en måte å drive en profesjonell helsekostbutikk på og det er ved å fokusere på helsen til våre kunder. Derfor vil vi sikre oss at våre kunder får de beste produktene tilgjengelig på markedet. Dette gjør vi uten at vi lar oss blende av produktene med de beste marginene og produktene fra leverandører som gir mest markedsføringsstøtte.

Handler du hos Helseoutlet.com kan vi garantere deg høy kompetanse, et unikt produktutvalg, trygge, gode, sunne og sporbare produkter fra de ledende produsentene i industrien.

Vårt fokus er produkter uten syntetiske ingredienser da vi og våre beviste kunder vet at naturen kan levere så mye bedre enn dette.

Vårt løfte til deg er at vi alltid velger leverandører som kan garantere for sitt innhold. 

Det finnes ingen snarveier til å skape gode produkter. Syntetiske ingredienser, unødvendige bindemidler og fyllstoffer, og produksjonsmetoder som ødelegger produktene er dessverre mer vanlig enn unntaket i helsekostmarkedet. Derfor følger vi opp våre leverandører og går de i sømmene for å sikre at vi kan stå inne for varene vi tilbyr våre kunder.

Vi mener at bred kunnskap og faglig dyktighet er avgjørende for å sikre den beste kvalitet på produktene. Noe som våre kunder igjen kan dra mest mulig utbytte av. Derfor har vi ansatte med lang erfaring og faglig kompetanse, samtidig som vi har knyttet til oss flere av de beste terapeutene både nasjonalt og internasjonalt. Sammen har vi skapt og videreutvikler hver dag pureme.no, og vi gjør alt vi kan for at det skal være trygt å handle hos oss slik at du blir en fornøyd kunde.

  • Nov 11, 2018
  • Kategori: News
  • Kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar